GM diéta

Sziasztok!

A napokban olvastam erről a GM diétáról és úgy döntöttem én is ki fogom próbálni. Nagyon sokféle ember létezik, és mindenkinek másfajta zsírégetési módszer az amit a szervezete bír. Van akinek szimplán elég egy életmódváltás van aki pedig csak kínok kínján tudja leadni a felesleges plusszkilókat. Szokták mondani, ha rendben van a test, akkor rendben van a lélek is. Így akár előfordulhat, hogy lelki okok miatt nem sikerül életmódot váltani, a túl sok munka, stressz, rendszertelen étkezés mind mind hozzásegíti az embert ahoz, hogy ezt a folyamatot meggátolja. Illetve előfordulhat az is, hogy a hormonszint az ami miatt nem sikerül.

Nálam véleményem szerint az utóbbi áll fennt, és valami gond van a pajzsmirigyemmel. Ezzel kapcsolatban mindenképp ki fogom vizsgáltatni magam, mert a fogamzásgátló és a pajzsmirigyprobléma együtt igen csak meg tudja nehezíteni ezt az időszakot és tényleg az ember tehet és ehet bármit akkor sem lesz eredménye. Persze a gyors fogyásnak is van hátránya, és beindulhat tőle a yoyo effektus, úgyhogy hosszútávon nem gondolnám, hogy az önsanyargatásnak bármilyen jó kimenetele is lehet, de a diétát sokan összekeverik az életmódváltással. Diétázni 1 vagy 2 hétig kell, amíg a szervezetedet hozzászoktatod ahoz, hogy kevesebb és hasznosabb táplálékkal is kibírja a napot, és az életmódváltás az amikor már nem viszed be a szervezetedbe a felesleges rosszat, a sok egészségtelen táplálékot, hanem tudod helyettesíteni a hízlaló dolgokat.

Amit multkoriban olvastam, és nagyon hasznosnak is találok, az az, hogy naponta 4l víz szükséges. Ezt is ezalatt a 7 nap alatt ki fogom próbálni.

A GM diéta a 7. nap végeztével 4-8 kg fogyást ígér, és aki még nem hallott erről a módszerről azt eredményezi, hogy a 7. nap végére kitisztuljon a szervezet. A sok zöldség és gyümölcs hozzásegít ahoz, hogy átalakuljunk, kitisztuljunk meginduljon az emésztés és felkészüljön a test az életmódváltásra. A 4-8 kgos fogyás azt gondolom szervezetenként eltérő, nyilván nagyobb súlyból több fog lemenni, míg kisebből kevesebb. Ebbe azért is szeretnék belevágni, mert a napokban lezárult egy szakasz az életemben,és a fent leírtak alapján én is tudni szeretném, hogy lelki okaim voltak, pajzsmirigy gondok, vagy megy ez ha igazán keményen szeretném. Az utolsó írásom óta igyekszem nagyon kevés helytelen táplálékot bevinni a szervezetembe, és változatosan, mégis egészségesen étkezni, eddig kétszer vétkeztem, azt gondolom ez belefér.

Az utolsó ok amiért belevágtam még, az az, hogy lassan nyaralni megyünk, és mivel a fenti méreteim jelentősen eltérnek a lenti méreteimtől így az egyrészes fürdőruha opció kizárásos lehetőségnek bizonyul.

És ami még fontos: ezen a héten tudok magamra annyi időt szánni, hogy efajta önkontrollra fel tudjam készíteni a szervezetem.

Amit fogok tenni ezalatt a 7 nap alatt:

  • teljes mértékben betartom a GM diéta szerint elvártakat.
  • megiszom naponta 4L vizet. (úgyis meleg van :D)
  • szeretnék napi szinten 3-400 felülést megcsinálni – ugye mozgás nélkül nincs igazi eredmény, emellett legalább a héten 2-3x eljutni futni.

És amit ne felejtsetek el: Hosszútávon ezt a diétát sem szabad csinálni, mert a hirtelen fogyás nem eredményez tartós eredményt. viszont én azt gondolom teret ad a reménynek, felkészít a kűzdésre ami még hónapokon keresztül az életünkbe fog épülni, megadja a kezdő löketet, kitisztítja a szervezetet, szóval utána jöhet a többi kg-ra a biztos türelmesség. illetve én nem csak kicsi de feszes hasat combokat is szeretnék, így tényleg nem ajánlatos a mozgást kihagyni.

Hogy jobban menjen, és valódi élményeket tudjak itt leírni, mindenképpen napi szinten este fogok posztolni az aznapról, illetve megpróbálok képeket is csatolni.

Ha van kedvetek tartsatok velem, olvassátok, szurkoljatok.

xoxo, L

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s